Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
AutorWiadomość
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:12:08

Podniósł się i ruszył w kierunku Onki, całkowicie leniwym krokiem. Łapami szeleścił w trawie, a ogonem uderzał o swoje brudne a przez to już nie takie białe łapy. Gdy już doszedł - a trochę to trwało, bo jednak jakaś odległość ich dzieliła a mu się wcale to wcale nie śpieszyło - dmuchnął jej delikatnie w kark a zaraz usiadł obok.
- No i po cóż siedzisz tu w nocy, nie mając żadnego konkretnego zajęcia? - zapytał, taa, jak on lubił udawać zatroskanego wujaszka. Mimo wszystko lepsze to, niż idiotyczne ''co tam'' a i o przedstawieniu {nie wiem czy oni się znają? 8d} zwykłym zapomniał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:14:59

A więc znowu została sama ale dla niej do żadna nowość.Przymkneła oczy.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com

Registration date : 27/01/2009
Liczba postów : 822

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Owczarek niemiecki
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Trochę nie ten wiek.

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:18:11

{znają. xd}

Obróciła łeb w stronę husky'ego, czując na karku lekki powiew jego oddechu.
- Zebrało Ci się na troskę? - odpowiedziała wymijająco na zadane przez niego pytanie.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:27:40

- Czasem przyda się o kogoś zatroszczyć. I czasem każdy będzie potrzebował choć trochę troski. - mruknął, zerknąwszy na nią kątem oka i wykrzywiając wargi w nikłym uśmiechu. Całkiem spokojnie spojrzał na rzekę.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:27:46

/jestem/

Wzdrygnąłem lekko, a mój wzrok powędrował na dwóję z SKP. Phi.
-Z jakiego jesteś stada?-zapytałem się jej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:32:12

-A już myslałam ,ze zniknąłeś-zlustrowała go wzrokiem.A wiec...z jakiego jestem stada?Z żadnego-zkwitowała krótko, lekko się uśmiechając.Nieczęsty to był widok.-A ty?
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:35:14

-Tak jakoś zamyśliłem się, przepraszam.-powiedziałem znowu obracając kamieniem w łapach.
-Mhm. Samotniczka-uśmiechnąłem się patrząc na przewracający się kamyk-Ja jestem z SPK.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:37:09

- Mhmh - mruknęła przeciągle, przeciągając się. W uszy najbliżej znajdujących się psów - czyli Kiby i Joy - dotarł niemiły zgrzyt kości. Suka skrzywiła się i usiadła prędko, nie chcąc dłużej skazywać się na ból żebra.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:37:40

Nie szkodzi-powiedziała.-Myślałam aby być w tym stadzie ale jednak wole być samotnikiem.-dodała.Jej ślepia zabłysnęły w lekkim blasku półksiężyca.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:40:00

-Ja postanowiłem tam się zapisać, gdyż już nie będę podróżował ani nic w tych sprawach, dlatego postanowiłem mieć swoje stado.-powiedziałem i machnąłem wysoko ogonem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:41:37

-Może kiedyś dołącze do jakiegoś stada...chociaż i tak odkąd pamiętam zawsze byłam sama...-odparła
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 18/06/2009
Liczba postów : 80

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:43:35

Wbiła z mp3 w uszach i miną odkrywcy. Najwyraźniej miała bardzo dobry dzień. Hah. Machnęła ogonem i usadziła dupkę gdzieś pod jakimś drzewem.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:43:39

Znów obdarzył ją znaczącym spojrzeniem.
- Rozpadasz się? Laughing - zastrzygł jednym uchem, zerkając na jej żebro, z którego najprawdopodobniej dochodził owy niemiły zgrzyt.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:49:59

Westchneła chicho i zasneła sama nie wiedząc kiedy.

*nmm-musze leciec.say*
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:50:27

Skierowała na niego wzrok, trochę zirytowany. Jakby chciała go uciszyć.
- Coś Ci się humor wyostrzył - zauważyła bystro, chcąc doszukać się w nim czegoś, czego mogłaby się przyczepić, tak jak on jej żebra.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:52:18

*pa*
Skinąłem jej na pożegnanie i również wybyłem.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:53:54

Zaczęła coś kręcić w mp3 pazurem z jęzorem na wierzchu i błyskiem w ślepiach. Zerknęła kątem ślepia na będące tu psy i pomachała uszami na zmiane.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:54:34

- Ja zawsze byłem bardzo wesoły. - mruknął i ze znużenia, legnął na boku. Spojrzał na sukę, strzygąc jednym uchem ruchliwie. Zaraz jednak swym spojrzeniem powędrował na gwiazdy... ta, gwiazdy... i księżyc nawet był.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyNie 28 Cze - 23:58:51

Pokręciła lekko pyskiem i zerknęła na Tabathę. Kiwnęła jej pyskiem, katem wargi uśmiechając się do niej. Bez cienia ironii czy kpiny. Szczerze.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyPon 29 Cze - 0:03:13

Obserwował owe jasne diamenciki, myśląc o pewnej osobie. Zaraz łuk brwiowy lekko zmarszczył i kątem oka zerknął na Tab. Skleroza nie boli, przeszło mu przez myśl. Oparł pysk na brudnych łapach i ziewnął, próbując w ten sposób walczyć z atakującym go znużeniem.
- Starość, nie radość. - mruknął, wracając do tematu żebra (XD).
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyPon 29 Cze - 0:04:28

Spostrzegła Joy i machnęła ogonem krótko.
Zasalutowała {? XD} jej łapą po czym znowu wbiła pazur w mp3.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyPon 29 Cze - 0:09:17

Wchodzę już drugi raz do owego miejsca, tego dnia. Zauważam kilka znajomych twarzy.
-ave.-powiedziałem do nich.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyPon 29 Cze - 0:11:02

Odwróciła pysk w stronę Kiby ponownie i z tego powodu, że wprost nie mogła się powstrzymać, zdzieliła go łapą w ten przemądrzały łeb. Laughing
Zerknęła na Rudolfa i odpowiedziała mu dźwięcznym ave.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyPon 29 Cze - 0:11:40

Weszła wolnym krokiem wlokąc za sobą ogon. Skinęła do psów po czym usiadła przy rzece.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 EmptyPon 29 Cze - 0:14:02

*nmm - zwalają*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 18 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 18 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: