| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+41Azland Nadia Poison Akintsu Fenaru Dismal Dirnwod Allusion Unforgettable Fire Fallen Holiday Shagon Pazur Devil Shigeru Tabatha Shade Roxy Nuka Comillio Chinook Julie Kiba Morphine Makoto Squeal Krzyk Summer Harpia Diego Nero Solar Eclipse Takuro Luckyx3 Cormercal Sundae Tante Star of Allocation Lida Rudolf Unyan Joy 45 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kiba Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 119
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:12:08 | |
| Podniósł się i ruszył w kierunku Onki, całkowicie leniwym krokiem. Łapami szeleścił w trawie, a ogonem uderzał o swoje brudne a przez to już nie takie białe łapy. Gdy już doszedł - a trochę to trwało, bo jednak jakaś odległość ich dzieliła a mu się wcale to wcale nie śpieszyło - dmuchnął jej delikatnie w kark a zaraz usiadł obok. - No i po cóż siedzisz tu w nocy, nie mając żadnego konkretnego zajęcia? - zapytał, taa, jak on lubił udawać zatroskanego wujaszka. Mimo wszystko lepsze to, niż idiotyczne ''co tam'' a i o przedstawieniu {nie wiem czy oni się znają? 8d} zwykłym zapomniał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:14:59 | |
| A więc znowu została sama ale dla niej do żadna nowość.Przymkneła oczy. |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:18:11 | |
| {znają. xd}
Obróciła łeb w stronę husky'ego, czując na karku lekki powiew jego oddechu. - Zebrało Ci się na troskę? - odpowiedziała wymijająco na zadane przez niego pytanie. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:27:40 | |
| - Czasem przyda się o kogoś zatroszczyć. I czasem każdy będzie potrzebował choć trochę troski. - mruknął, zerknąwszy na nią kątem oka i wykrzywiając wargi w nikłym uśmiechu. Całkiem spokojnie spojrzał na rzekę. | |
|
| |
Diego Wędrowiec
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 144
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:27:46 | |
| /jestem/
Wzdrygnąłem lekko, a mój wzrok powędrował na dwóję z SKP. Phi. -Z jakiego jesteś stada?-zapytałem się jej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:32:12 | |
| -A już myslałam ,ze zniknąłeś-zlustrowała go wzrokiem.A wiec...z jakiego jestem stada?Z żadnego-zkwitowała krótko, lekko się uśmiechając.Nieczęsty to był widok.-A ty? |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:35:14 | |
| -Tak jakoś zamyśliłem się, przepraszam.-powiedziałem znowu obracając kamieniem w łapach. -Mhm. Samotniczka-uśmiechnąłem się patrząc na przewracający się kamyk-Ja jestem z SPK. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:37:09 | |
| - Mhmh - mruknęła przeciągle, przeciągając się. W uszy najbliżej znajdujących się psów - czyli Kiby i Joy - dotarł niemiły zgrzyt kości. Suka skrzywiła się i usiadła prędko, nie chcąc dłużej skazywać się na ból żebra. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:37:40 | |
| Nie szkodzi-powiedziała.-Myślałam aby być w tym stadzie ale jednak wole być samotnikiem.-dodała.Jej ślepia zabłysnęły w lekkim blasku półksiężyca. |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:40:00 | |
| -Ja postanowiłem tam się zapisać, gdyż już nie będę podróżował ani nic w tych sprawach, dlatego postanowiłem mieć swoje stado.-powiedziałem i machnąłem wysoko ogonem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:41:37 | |
| -Może kiedyś dołącze do jakiegoś stada...chociaż i tak odkąd pamiętam zawsze byłam sama...-odparła |
|
| |
Tabatha Wędrowiec
Registration date : 18/06/2009 Liczba postów : 80
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:43:35 | |
| Wbiła z mp3 w uszach i miną odkrywcy. Najwyraźniej miała bardzo dobry dzień. Hah. Machnęła ogonem i usadziła dupkę gdzieś pod jakimś drzewem. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:43:39 | |
| Znów obdarzył ją znaczącym spojrzeniem. - Rozpadasz się? - zastrzygł jednym uchem, zerkając na jej żebro, z którego najprawdopodobniej dochodził owy niemiły zgrzyt. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:49:59 | |
| Westchneła chicho i zasneła sama nie wiedząc kiedy.
*nmm-musze leciec.say* |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:50:27 | |
| Skierowała na niego wzrok, trochę zirytowany. Jakby chciała go uciszyć. - Coś Ci się humor wyostrzył - zauważyła bystro, chcąc doszukać się w nim czegoś, czego mogłaby się przyczepić, tak jak on jej żebra. | |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:52:18 | |
| *pa* Skinąłem jej na pożegnanie i również wybyłem. | |
|
| |
Tabatha Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:53:54 | |
| Zaczęła coś kręcić w mp3 pazurem z jęzorem na wierzchu i błyskiem w ślepiach. Zerknęła kątem ślepia na będące tu psy i pomachała uszami na zmiane. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:54:34 | |
| - Ja zawsze byłem bardzo wesoły. - mruknął i ze znużenia, legnął na boku. Spojrzał na sukę, strzygąc jednym uchem ruchliwie. Zaraz jednak swym spojrzeniem powędrował na gwiazdy... ta, gwiazdy... i księżyc nawet był. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 23:58:51 | |
| Pokręciła lekko pyskiem i zerknęła na Tabathę. Kiwnęła jej pyskiem, katem wargi uśmiechając się do niej. Bez cienia ironii czy kpiny. Szczerze. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 29 Cze - 0:03:13 | |
| Obserwował owe jasne diamenciki, myśląc o pewnej osobie. Zaraz łuk brwiowy lekko zmarszczył i kątem oka zerknął na Tab. Skleroza nie boli, przeszło mu przez myśl. Oparł pysk na brudnych łapach i ziewnął, próbując w ten sposób walczyć z atakującym go znużeniem. - Starość, nie radość. - mruknął, wracając do tematu żebra (XD). | |
|
| |
Tabatha Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 29 Cze - 0:04:28 | |
| Spostrzegła Joy i machnęła ogonem krótko. Zasalutowała {? XD} jej łapą po czym znowu wbiła pazur w mp3. | |
|
| |
Rudolf Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 1285
Płeć : Rasa : siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 29 Cze - 0:09:17 | |
| Wchodzę już drugi raz do owego miejsca, tego dnia. Zauważam kilka znajomych twarzy. -ave.-powiedziałem do nich. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 29 Cze - 0:11:02 | |
| Odwróciła pysk w stronę Kiby ponownie i z tego powodu, że wprost nie mogła się powstrzymać, zdzieliła go łapą w ten przemądrzały łeb. Zerknęła na Rudolfa i odpowiedziała mu dźwięcznym ave. | |
|
| |
Roxy Wędrowiec
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 148
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 29 Cze - 0:11:40 | |
| Weszła wolnym krokiem wlokąc za sobą ogon. Skinęła do psów po czym usiadła przy rzece. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 29 Cze - 0:14:02 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|