Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
AutorWiadomość
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 18/06/2009
Liczba postów : 80

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:14:29

Dalej grzebie pazurem w mp3. Zauważyła Rudego, pomachała mu ogonem i pociągnęła za jeden kabelek od słuchawek.
-Co za szajs.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:15:49

Potruchtał w stronę Tab.
-Jakiś problemik ze sprzętem?-zaśmiałem się patrząc na ową rzecz w jej łapach. Skinąłem pyskiem i z uśmiechem przywitałem przybyłą Rox.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:16:49

Parsknął śmiechem, zerkając za nią Laughing Zaraz opatulił zadnie łapy ogonem i zerknął na Rudolfa, skinął mu pyskiem w ramach swej nienaruszonej kultury, hyh.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:25:56

Spojrzała na Rudego i Onka, podeszła do nich z wolna. Jednak po chwili wyczuła, że coś jest nie tak ... przecież ten Onek to .. ? Niee ... Niemożliwe . Stała jak wryta.
-R-rudy? To ... ? -wydukała.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:29:44

Brutalnie wyciągnęła słuchawki z uszu za kable i spojrzała na Rudego.
-Co? Co? Coś mówiłeś? - uśmiechnęła się natomiast spojrzawszy na mp3 zmarszczyła nos. Zerknęła kątem oka na rudą suńke wyczuwając znajomy zapach. Aż się bała spojrzeć, by się nie zesrać ze szczęścia. o.o
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:32:16

-Eee...no to jest ten no Tabatha. No przecież nie muszę, was przedstawiać, Rox!-powiedziałem jak to facet nie wiedziałem o co im chodzi. Usiadłem obok Kiby.
-Co tam?-mruknąłem patrząc na suki.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:42:33

Obróciła łeb w strone rudej suczki i walnęła zgona.
-AAA Downie kochany, jedyny co Ty tu robisz!? - i tym podobne. Skok na Rox. <3
W międzyczasie rzuciła w Rudego em pe trójką.
-Eeej mechaniku weź mi to napraw. xd
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:43:02

-OMG! Chyba postradałam zmysły Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 336187 - pisnęła jak szczeniak po czym rzuciła się na suczkę, przewracając ją na ziemie. Wciąż wpatrywała się w nią z niedowierzeniem Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 336187
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:46:39

-A, więc o to chodziło.-zaśmiałem się do siebie i złapałem lecącą w moją stronę mp3.
-Postaram się.-mruknąłem do siebie i zacząłem oglądać sprzęt.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:49:14

Spojrzał na Onkę i husky, zaraz przewrócił wręcz teatralnie oczami, z mruknięciem typu ''Za jakie grzechy...'' i oparł pysk na łapach. Zerknął na Rudego.
- Wydaje mi się, że po prostu nudno. - mruknął, obijając ogonem o ziemię. - A u ciebie? - tjaa, monotonia w zadawaniu pytań. I tak go to nie obchodziło, ale kultura wręcz nienaganna, hah. Zmrużył ślepia, o mało ich nie przymykając.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:51:56

Zaczęła wylizywać Rox cały łeb i wszelkie jego okolice.
-Jezu, ale się cieszę, że Cię widzę. <3 Tęskniłam, wiesz.
Wyszczerzyła się do Rudego.
-Mam nadzieję, bo już dostaję z tym gównem szewskiej pasji.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:55:53

*kurde no! ucina mi połowę postu ! * Liznęła suczkę w nosek, nadal wachlowała ogonem we wszystkie strony . Zeszła z niej, wtuliła się w jej puszyste futerko

Ostatnio zmieniony przez Roxy dnia Pon 29 Cze - 1:03:41, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:56:17

Wywaliłem jęzor na wierzch, jak to miałem w zwyczaju, jeśli byłem czymś na prawdę zajęty.
-W porz-ądku.-powiedziałem patrząc na zakończenie kabla od słuchawek. No tak, rozwalona końcówka, da się naprawić. Sięgnąłem po sztylet i delikatnie rozciąłem nałożony plastik na słuchawki. Zacząłem przeglądać przewody, podciąłem je kawałeczek i ponownie złączyłem, teraz już dobrze. Sięgnąłem po klej glue i skleiłem platkikową końcówę.
-Sprawdźmy.-powiedziałem do siebie i włożyłem do ucha jedną ze słuchawek i włączyłem muzykę.
-No i działa.-uśmiechnąłem się do siebie.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 0:58:16

- Złota rączka. - mruknął, obserwując kątem oka poczynania Rudolfa.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:00:05

Ukradła Rudemu em pe tróje i przyjrzała się.
-Nooo kolego wielki jesteś. Szóstka z plusem. XD
Ogląda mp3 z podziwem i pacnęła go ogonem zadowolona, po chwili wróciła do obściskiwania Roxyś. Złapała zębami za jej ucho i delikatnie pociągnęła. Polizała ją po nosie.
Spojrzała na Kibe.
-Dokładnie tak.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:03:28

-Nie ma sprawy.-uśmiechnąłem się i ułożyłem się wygodnie na trawie. Pysk położyłem na ziemi, westchnąłem patrząc kolejno na psy. Urwałem zębami kawałek trawy i zacząłem sobie żuć.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:04:52

Zastrzygł jednym uchem, wzrok swój kierując na moment na Tab. Mruknął coś do siebie i przymknął ślepia, znużony. Pazury od prawej łapy wbił w ziemię.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:06:41

Liznęła suczkę w nosek, nadal wachlowała ogonem we wszystkie strony . Zeszła z niej, wtuliła się w jej puszyste futerko <3
-Ja za tobą bardziej ! -wyszczerzyła kły w uśmiechu.
-A nawet nie wiesz jak ja się cieszę ;* - pacnęła ją ogonem po nosku.
-A było się tu i tam ^^
Spojrzała na mechanika od siedmiu boleści ;p /kurde ucina mi tekst xX
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:10:55

Po żułem tak sobie jeszcze chwilę, ale już po jakimś czasie, trawa rozpuściła się zostawiając po sobie gorzki smak.
-Fu.-wyplułem przed siebie resztki rośliny i wstałem aby napić się wody.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:14:44

Pac pac Roxyś łapką w ucho i wyszxzerz. I tak w kółko z panującej tu nudy, eufori, szczęścia i w ogole. xd ta.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:16:11

/idem, paa .
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:17:35

W końcu zdobył się na to, aby się podnieść i wybyć stąd, hm.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:18:58

Spojrzała za Roxyś smutno. Machnęła jej ogonem na pożegnanie i poruszyła uszami. Zerknęła za Rudym gdzieś tam przy wodzie. xd
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:22:47

Skinąłem na pożegnanie do Roxy i Kiby.
-To zostaliśmy sami.-zaśmiałem się i zamoczyłem język w wodzie,aby pozbyć się tego smaku.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 EmptyPon 29 Cze - 1:25:49

-A no. - odparła Rudemu i wychyliła się w prawo spoglądając na to co on wyczynia.
-Co Ty jakiś niedożywiony jesteś, że trawe jesz? XDD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 19 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 19 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: