Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
AutorWiadomość
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:29:46

/pisz po polsku, bo nie zrozumiałem do końca. Very Happy:D
/ja już muszę lecieć. :c

Uśmiechnąłem się do niego i powiedziałem.
-Dzięki. Trzymaj się tatku, jak masz jakiś problem to wal do mnie śmiało. Zawsze jestem skory do pomocy.-podszedłem do Niquiti i szepnąłem jej na ucho.
-A my widzimy się potem w legu.-i wybiegłem.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:31:26

Powoli stąpał, wzdłuż wolno płynącej rzeki, zanurzając przerośnięte pazury w ziemi. Zerkał przed siebie, czasem raczył spojrzeć i w bok. Puszysta kita jak zwykle bujała mu w rytm chodu lekko na boki. Pies ściągnął brwi a zaraz zatrzymał się i przysiadł tuż przy prawie doszczętnie wysuszonej już rzece, czego powodem była okrutna pogoda, doskwierająca ostatnio w tych terenach, nie tylko psom, co zresztą było widać. Wzrok swój spokojny, skierował w stronę psów. Rozdął czarny nos i skinął im pyskiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:32:12

Uśmiechnęłam się pod nosem.
Spojrzałam teraz na Devila, patrząc w jego oczy, uśmiechnęłam się blado. Wybiegłam.
Puf ... I już mnie nie było.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Registration date : 22/06/2009
Liczba postów : 145

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:36:20

Weszła w dość ponurym nastroju. Z resztą jak zwykle, od czasu jej szczęśliwej rozmowy z Dreinem.
- Ave- powiedziała do obecnych.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:41:43

Suka zdawała się być nieobecną, być może i tak w rzeczywistości było...
Odwrócił się w stronę tamtej grupki psów, którą obserwował uprzednio.
Z jego gardła wydobyło się ponure mruknięcie, ot, wyraz rozgoryczenia.
Jednak wyraz jego pyska zmienił się nieco, gdy na ich tle zamajaczył Kiba.
Nic go to nie obchodzi, czy przeszkadza, czy nie.
Skierował ku niemu teraz swe sztywne kroki.

// Ja chcę porozmawiać! xDD
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:43:09

Spojrzała na Corma i zachichotała cicho. Niecodzienny widok. Chichocząca się Lida.
- Ave- powtórzyła w jego stronę i jak za dawnych czasów ukłoniła się lekko.
Powrót do góry Go down
Devil Shigeru
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Devil Shigeru

Autor Zdjęć : By lilactranquility from flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 1073

Rasa : Doberman/Siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:43:13

Położyłem sie teraz pod drzewem obserwując swym okiem obecne tutaj psy. Stwierdziłem tylko, ze jego partnerka jest troche niemrawa.. cóż.. nie moja sprawa to jest. ziewnąłem i zająłem sie obecnie obserwacja.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:45:43

Obudziła się i ziewnęła, przekręciła się na plecy jak to zwykle robią ACD i leżała wpatrzona na inne psy. trochę było dziwnie jej patrzeć na innych bo byli do góry nogami, ale to było nawet zabawne.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:48:40

Zerknął na dobermana dość niechętnie, widać było, że nie może znaleźć sobie towarzystwa. Ziewnął, najwidoczniej znudzony i okrył tylne łapy ogonem. Wbił piwne ślepia w nadchodzącego, unosząc brew całkiem odruchowo.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 95

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:55:34

Przyszłam powoli i usiadłam gdzieś pod drzewem zdala od psów. Cholerny upał.. pomyślałam i wypuściłam głośno powietrze.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:56:41

Westchnęła głucho i ułożyła się na wilgotnej ziemi, wtulając swój nos w puchatą sierść.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 18:57:47

* Stanął na chwilę, a razem z tym ruchem zdawało się, że zamarła każda cząsteczka jego ciała.
Serce również chyba przestało bić, bo nie wydawało żadnego, najmniejszego dźwięku.
Jego spojrzenie pobiegło w kierunku Lidy.
Już na pysk cisnęła się nieprzyjemna uwaga, ale w chwili ostatniej zdawał się powstrzymać.
Zainteresował się ponownie Kibą.
Na jego obliczu wyraźnie wyczytał niesmak, co pobudziło jego zmysły jeszcze znaczniej. *
Witaj.
* Wypadło z jego pyska jedno, krótkie słowo, które zdawało się nieźle poharatać jego gardło,
Bowiem ton jego zabrzmiał martwo i nad wyraz szorstko. *
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 281

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:01:31

Przybyła powoli, ciągnąć swój ogon po ziemi. Jak zwykle była pełna entuzjazmu, do całego świata jaki ją otaczał. Tak, humor jej wyraźnie nie dopisywał. Uniosła pysk nieco wyżej by rzucić w stronę zebranych jedno, krótkie spojrzenie. Nikt, kogo uważała by za interesującego. Wymamrotała coś do siebie i oddaliła się w stronę najbliższego drzewa.
Powrót do góry Go down
http://new-soul.blog.onet.pl/
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:03:52

- Ave- powiedziała w stronę Pazur i uśmiechnęła się do niej delikatnie.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:04:30

Poruszył sterczącymi uszami i zmrużył ślepia lekko. Wygodnie ułożył się na boku, od ostatniego czasu nużyło go olbrzymie znudzenie a i lenistwo. Skierował wzrok na swoje łapy.
- A witam, witam. - mruknął, uderzając powolnie końcówką ogona o własny bok. Kątem oka zerknął na córkę, hm.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:05:14

Spojrzała się powoli po każdym z psów. Nikt nie wyglądał znajomo. Zatrzymała wzrok na dłużej na Cormie. Jego już chyba tutaj widziała, ale nie miała całkowitej pewności. Zresztą co za różnica.. i tak by nie zagadała do nikogo.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:07:23

Leniwie skierowała wzrok w stronę Lidy. Niedbale skinęła jej pyskiem i usiadła, łapy jak zwykle owijając puchatym ogonem. Na ojca spojrzała, a następnie na jego rozmówce. Zmrużyła lekko swe lewe ślepie, by następnie skierować wzrok w zupełnie innym kierunku.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:08:34

Ponownie wtuliła nos w swoją sierść zamykając oczy. Nie miała nic lepszego do roboty.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:10:07

* Usiadł nieopodal Kiby, jednak jego większą uwagę przykuła Pazur.
Tajemniczy uśmieszek zamajaczył na jego pysku.
Nie poskąpił jednak spojrzenia również Makoto, ahh, tak, to był on. *
Jesteś ze stada Krwistych, prawda?
* Owo pytanie z deka przypominało rutynowe, dlatego też nie oczekiwał odpowiedzi. *
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:19:58

Westchnęła i przerzuciła wzrok na płynącą wodę. Wpływało to na nią uspokajająco. Cały czas patrząc się na rzekę, skrzyżowała łapy i położyła pysk na zimnej trawie. Zerknęła na chwile na Corma. Jakiś dziwak.. pomyślała i przymknęła na chwilę powieki.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:28:24

* Wyczytał na pysku Makoto jakiś dziwny wyraz: mieszanina obrzydzenia i rozgoryczenia, zapewne jego osobą. *
Do zobaczenia.
* Wysyczał przez zęby, po czym wyszedł. *
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:28:36

Poruszyła końcówką ogona, powstrzymując się przed ziewnięciem. Gdyby chodziło o brak snu, to nie było by problemu, jednak znudzenie od snu jest nieco gorsze. Potrzepała pyskiem. Uniosła się po chwili na łapy i oddaliła powolnym krokiem.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 19:39:42

Westchnęła i bez słowa wyszła.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 21:01:06

wstała, otrzepała się i wyszła w pośpiechu
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 EmptyPon 29 Cze - 22:02:03

Ocknął się i wyszedł, hm.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 22 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 22 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: