| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+41Azland Nadia Poison Akintsu Fenaru Dismal Dirnwod Allusion Unforgettable Fire Fallen Holiday Shagon Pazur Devil Shigeru Tabatha Shade Roxy Nuka Comillio Chinook Julie Kiba Morphine Makoto Squeal Krzyk Summer Harpia Diego Nero Solar Eclipse Takuro Luckyx3 Cormercal Sundae Tante Star of Allocation Lida Rudolf Unyan Joy 45 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Squeal Wędrowiec
Registration date : 12/06/2009 Liczba postów : 45
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 17:56:45 | |
| Zamknęłam oczy i po chwili zasnęłam. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 17:57:43 | |
| | |
|
| |
Nuka Wędrowiec
Registration date : 26/06/2009 Liczba postów : 124
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:08:33 | |
| Odwróciła głowę czując jakieś dziwne przeczucie, znów zobaczyła tego samego dobermana. Jednak nie zamierzała długo się nim zajmować i wskoczyła do wody, zanurkowała i po chwili wynurzyła się. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:11:14 | |
| Niezrażony tym, iż niezbyt mile był widziany ostatnimi czasy nad rzeką, usiadł na jej brzegu. Jego oblicze trwało jakby w letargu, zamalowane spokojem. Czarne niczym węgiel ślepia skierował w kierunku Nuki, która właśnie nurzała się w wodzie. | |
|
| |
Nuka Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:17:02 | |
| Nie zrażało jej spojrzenie Cormercal, wyskoczyła i przeszła obok niego z uniesionym łbem, odeszła kilkanaście kroków i otrzepała się, nie chciała znowu mieć nieprzyjemności, rzuciła spojrzenie na dobermana i położyła się pod drzewem | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:21:46 | |
| * Wzrokiem odprowadził sukę pod drzewo, gdy na jego pociętym pysku nadal trwał błogi spokój. * Nawet się nie przywitasz... * Syknął, ale nadal zdawał się być nieobecnym, niemalże martwe ślepia doskonale o tym świadczyły. * | |
|
| |
Nuka Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:41:23 | |
| -Ah faktycznie, cześć, sądziłam że to ty będziesz na tyle uprzejmi i pierwszy to zrobisz - uśmiechnęła się cwano Położyła łeb na łapach | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:48:35 | |
| * Zaśmiał, a śmiech jego był głęboki i słyszalnie drapał jego krtań, będąc niezbyt przychylnym dla uszu Nuki. * Więc sądzisz, że nie należę do uprzejmych..? Wiesz zapewne już, że z tego powodu nie prześpię kolejnej nocy... Jak możesz tak mnie nękać? * Wycedził przez niemal zaciśnięte zęby, a na jego uprzednio obumarły pysk, napłynął ironiczny uśmieszek, Który znaczniej przypominał wredny gest, niźli uprzejmy grymas. * | |
|
| |
Nuka Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 18:53:47 | |
| - Hyh w końcu nie każdy musi być obdarzony uprzejmością, a ty z pewnością do takich należysz, Cóż mogłam się spodziewać, ale nie licz że i ja będę miła dla kogoś takiego, więc nie oczekuj że będę się kłaniać pierwsza. Położyła się na boku, upał chyba doskwierał jej chyba jeszcze bardziej, tak jakby ktoś podnosił temperaturę. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 19:21:50 | |
| Uprzejmość jest rzeczą zbędną, bynajmniej stosowaną w kierunku psów dwulicowych i fałszywych... * Ostatnie słowa wyrzekł z ostentacyjnym wyróżnieniem, wstał, po czym wyszedł. * | |
|
| |
Allusion Wędrowiec
Registration date : 19/06/2009 Liczba postów : 55
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 19:27:39 | |
| Chuda czarna suka nie śpieszyła się z przybyciem nad Rzekę. Krok jej był miarowy, dostojny, zaś spojrzenie zwyczajnie puste. Nie tak jak spojrzenie osoby bezrozumnej, lecz jak osoby, która straciła tak wiele, że i tak przestało to mieć dla niej znaczenie. Było w tym spojrzeniu wiele z chłodnego cynizmu. Ona bynajmniej wiedziała o tym kim się stała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:08:01 | |
| Wbiegłam spokojnym, acz pewnym siebie krokiem. Podeszłam bliżej rzeki i usiadłam przy jej brzegu. |
|
| |
Dirnwod Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : MiranC z flickr.com
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 382
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:09:56 | |
| Masywny border wybiegł z lasu. Ledwo wyrobił się skręcając. Nie zdążył zahamować przed Bellą i padłna glebę przewracając ją. -Guten Morgen | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:11:35 | |
| Odwróciłam nagle wzrok, wpatrując się w Te oczy, właśnie w Te oczy, których tak dawno nie widziałam. - A... Aragorn. To naprawdę ty? - Spytałam z wybałuszonymi oczami, nadal niedowierzając. |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:16:21 | |
| -tak, to jaUśmiechnął się. -przepraszam ale ćwiczyłem hamowanie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:17:30 | |
| - Nie poznajesz mnie? - Spytałam, uśmiech powoli zagościł na moim pysku x3 |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:21:38 | |
| -poznaje, ale myślę w sercu, a na głos myśli czasem wyrażam...Spojrzał w oczy Belli. -i jeszcze jedno.... zejdź ze mnie! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:23:31 | |
| Tak to było on, mój kochany braciszek, za którym tak tęskniłam. - To ty na mnie wpadłeś. - Powiedziałam z uśmiechem. Jakoś wygramoliłam sie spod jego objęć, otrzepałam i popatrzałam na niego. - Tęskniłam za tobą, braciszku. Tak długo cię nie widziałam. - Powiedziałam i rzuciłam mu się na szyję x3 |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:25:54 | |
| Przytulił ją. -ja ciebie też długo nie widziałem... Przymknął oczy. -przedstawię ci moich przyjaciół, którzy wrócili... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:27:15 | |
| W końcu puściłam go x3 - Bounty wróciła? - Spytałam po chwili. |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:31:03 | |
| -tak, i moja siostra przybrana, wielka z niej przyjaciółka, jest medyczką, nazywa się Elpi.... Usiadł. | |
|
| |
Dismal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 221
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:31:20 | |
| Przyszedł powoli, nie rozglądając się zbytnio. Obojętnie kiwnął głową do obecnych psów, nawet na nie nie patrząc i usiadł gdzieś w cieniu. | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:32:15 | |
| -Veris Odwrócił łeb w stronę Disa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:32:30 | |
| Kiwnęłam pyskiem do przybyłego. - Musisz mnie z nią poznać. A poza tym, opowiadaj co u ciebie ciekawego sie zdarzyło? Tyle czasu sie nie widzieliśmy. - Powiedziałam. |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 3 Lip - 21:34:08 | |
| -ja? mieszkam z Bou, zabawa z przyjaciółmi, radość z ich powrotu... i wiele różnych rzeczy... Spojrzał na Bellę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|