| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+33Cahir Ava Gwiazda Saori Chinook Rooksha Roxy Missy Sabithara Joy Hirashi Erebus Phantomore Allusion Agony Corvus Sehaine Oscar Harpia Vesper Venom Cormercal Tante Solar Eclipse Richiel Ivonel Solituda Bloy Remus Devil Jin Lysis Luna Rokita 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:27:05 | |
| Ty mi te drzewo wciągłeś na skarpę i już żadnej zabawy nie było.-powiedziała z udawanym wyrzutem. Kto ma te szczęście? -spytała i przekrzywiła dziwnie łeb w oczekiwaniu na odpowiedź. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:30:16 | |
| -Nie każ mi, proszę, kończyć - zaśmiał się krótko - Możesz się bawić, ale nie narażając swojego życia. Nie przy mnie przynajmniej. - dodał po chwili i zanurzył pysk w wodzie. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:36:45 | |
| Ja się pytam, kto ma te szczęście?-spytała i podeszła do niego. Zaczęła go szturchać łapą w bark. No powiedź!-krzyknęła mu do ucha, nadal go szturchając. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:40:54 | |
| Pokręcił głową - Nie naciskaj... - wskoczył do rzeki i przepłynął na drugi jej brzeg - Tak tylko powiedziałem... | |
|
| |
Ava Wędrowiec
Registration date : 08/07/2009 Liczba postów : 300
Karta Postaci Zdrowie: (75/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:45:52 | |
| Przybiegła truchtem i usiadła na brzegu. Zauważyła znane sobie psy, ale nie zamierzała im przeszkadzać. Owinęła ogon wokół łap. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:46:39 | |
| Ej!.-krzyknęła i zaczęła skakać po kamieniach na drugi brzeg. Niestety łapa ześlizgnęła się jej z kamienia i wyrżnęła w wodzie. Wstała i wypluła z pyska wodę. | |
|
| |
Sehaine Pies Podporządkowany
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 442
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć :
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 18:50:06 | |
| Zbliżał się nad rzekę powolnymi i nieco ciężkimi krokami. Jego czarna sierść była pozlepiana błotem jak i krwią w szkarłatnych oczach pobłyskiwał błękitny błysk. Nie oczekiwał nikogo do rozmowy a tym bardziej, żeby się wygłupiać, to już nie jego czasy. Westchnął pod nosem ciężko, żałował, że niema przy nim jednej osoby, przy niej zawsze czuł się młodo i mógł wygłupiać do woli. Usiadł pod drzewem nawet nie zdając sobie sprawy, ze ktoś tu jeszcze jest. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:01:01 | |
| Prychnął cicho i podszedł do brzegu. Wychylił się i wyciągnął zeń Solar - Czy tobie musi się zawsze wszystko przytrafiać? Nie dożyjesz starości! - usiadł kawałek dalej uśmiechając się dziwnie. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:08:59 | |
| Popatrzyła na owczarka smutnym jak zwykle wzrokiem. Pamiętała, jak kiedyś ją zaatakował. Kiedyś... Nie! Znowu pogrążała się we wspomnieniach! Zerwała się gwałtownie i zaczęła przechadzać wzdłuż brzegu. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:14:37 | |
| Przekręcił głowę, spoglądając na Avę. -Witaj! - rzucił, lekko znudzony. Poza tym chciał się zrehabilitować za swoje wcześniejsze wobec niej zachowanie. -Pamiętasz mnie chyba... | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:17:34 | |
| Dożyje!-krzyknęła z wyszczerzem i przepłynęła na drugi brzeg. Skoczyła na Avę, przewracając ją. Avaaa jak ja Cię dawno nie widziałam! I sierść Ci odrosła!!-krzyknęła i przeczochrała jej łebek. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:23:03 | |
| -Soooolar - jej pysk rozświetlił wesoły uśmiech - Noo, odrosła. Ty też nieźle wyglądasz! Skinęła głową Cahirowi. -Veris. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:24:44 | |
| Podszedł bliżej do obu suczek, ale nie mówił nic. Miał mieszane uczucia, był szczęśliwy, ale również i smutny. Przyglądał im się nienachalnie. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:31:25 | |
| -Hmmm... masz coś do mnie? - spytała po chwili gapiącego się na nią owczarka. - Czy może chcesz odzyskać Solar? - rzuciła suczce ciekawskie spojrzenie i zamerdała ogonem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:34:34 | |
| Ocknęła się jakby z letargu. Półprzytomnym wzrokiem rozejrzała się po terenach Rzeki. Przybyło tu parę osób, mniej interesujących lub więcej. Przekręciła lekko łeb w prawą, to w lewą stronę rozprostowując kości. Nagle koło siebie ujrzała czarnego owczara. Tak, znała go już. Uśmiechnęła się nikle. - Witaj. - Powiedziała do niego, zmieniając ton głosu. |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:41:14 | |
| Skinęła głową Zoyi i podążyła za jej wzrokiem. Ujrzawszy czarnego psa zadrżała i wróciła wzrokiem do Cahira. Z dwojga złego wolała zadawać się z nim. -To jak, wyjaśnisz, co cię tak interesuje? | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:48:09 | |
| -Nic specjalnego - wybuchnął śmiechem - Lubię obserwować inne, normalne psy, jeśli wiesz, co mam na myśli. No i o ile pamiętasz nasze poprzednie spotkanie... - schylił łeb. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:51:46 | |
| Zeszła z Avy i usiadła normalnie koło nich. Zaczęła grzebać coś w ziemi, machając przy tym ogon jak nienormalna. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:57:02 | |
| -Ach, co u ciebie, Sol? Jak się sprawy mają? - spytała, ignorując ostatnią wypowiedź Cahira. Poruszyła te wspomnienia, o których wolała nie pamiętać. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 19:59:20 | |
| U mnie nic...byłam w lochach i nadal mam pecha...I gdyby nie on to bym już dawno w grobie leżała...przynajmniej on tak sądzi.-powiedziała z wyszczerzem wskazując łapą Cahira. A Co u Ciebie ciekawego?-spytała i spojrzała na nią ciekawsko. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 20:01:03 | |
| -I on ma rację - powiedział nagle znad ramienia Solar - I nie masz pecha, tylko wciąż do niego ciągniesz. Ale... - przerwał i uniósł łapy do góry - twoja sprawa. - uśmiechnął się łobuzersko. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 20:02:28 | |
| -Niestety absolutnie nic ciekawego... smutno mi ostatnio - rzekła cicho. -Hmm... - zerknęła na owczarka, a potem na Sol, znowu na niego i na nią - Coś was łączy? - wypaliła ciekawsko. | |
|
| |
Tante Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com
Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 2697
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 20:04:38 | |
| Pojawił się...Tak to Tante,lider SKD.Jeszcze... Omiótł wzrokiem otoczenie,dostrzegł znajomą mu sukę ale czy to aby na pewno była ona? | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 20:10:04 | |
| Wytrzeszczył oczy i spojrzał na Avę - Jesteśmy... przyjaciółmi - powiedział po chwili - Skąd zresztą takie pytania? - warknął cicho, zdenerwowany. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 20:12:26 | |
| Usłyszała pytanie Cahira, lecz je zignorowała. Wiedziała, czym się to może skończyć i nie chciała powtarzać scenariusza sprzed paru miesięcy. Zamiast tego zerknęła na psa, który dopiero co pojawił się nad rzeką. Zamerdała lekko końcówką ogona. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|