| Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
|
+20Kera Remus Khajiit Haruhiko Fatum Gremen Nina Fallen Saori Gooffy Dirnwod Gwiazda Eternal Dream Sahara Summer Chinook Cahir Oscar Chelsea Solar Eclipse 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 17:25:10 | |
| Lochy.-mruknęła cicho i spojrzała w dół. A Ty gdzie wtedy byłeś?-spytała po chwili i także się położyła. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 17:27:04 | |
| Przygryzł wargi, wahając się. Po długiej chwili pokręcił głową. -I tak się dowiesz, nawet jak ci nie powiem. Wróciłem do pracy, jeśli to można tak nazwać. Tam, skąd uciekałem. - schylił głowę, a jego oczy zalśniły dziwnym blaskiem. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 17:39:43 | |
| Ahaa.-powiedziała trochę przeciągając. Czemu tam wróciłeś?-spytała i przygryzła wargę. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 17:44:31 | |
| -Musiałem - westchnął ciężko - właśnie jakiś miesiąc temu mój kochany braciszek - parsknął cicho - skończył rok. I chciał iść w moje ślady, ubzdurał to sobie już dawno. Optymista... - zaklął pod nosem i położył łeb na łapach - Wzięliby jego. Gdyby nie ja. - mimowolnie zjeżył sierść na karku. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 17:59:13 | |
| Ale proszę, nie wracaj już tam.-powiedziała cicho i dała mu pstryczka w ucho. Westchnęła cicho i ziewnęła, mrużąc delikatnie oczy. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:04:08 | |
| -Będę musiał. - warknął cichutko, a później westchnął - Nudzę cię, prawda? Nigdy nie byłem partnerem do rozmowy. A teraz wszystko się sypie. Tęsknię za moim dawnym życiem - wyznał i odszedł parę kroków. Nienawidził przyznawać się do chwil słabości. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:08:34 | |
| T..tęsknisz za zabijaniem?-spytała jąkając się. Podeszła do niego z opuszczoną głową, wyczekując odpowiedzi. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:11:20 | |
| -Nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć. Tutaj... - zawahał się na moment - tutaj nie mam co robić. Nie nadaję się na przyjaciela, z którym można się powygłupiać czy porozmawiać. Tam wszystko jest znacznie prostsze... Ale... nie, nie rozumiesz. - zamknął oczy i zadrżał. Ruchem łapy strącił jeden kamyczek, który na dole klifu wywołał małą lawinę. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:18:56 | |
| Nadajesz się na przyjaciela, ile razy rozmawialiśmy czy się wydurnialiśmy?-spytała i spojrzała mu w oczy. Tam, życie jest prostsze ale i zarazem krótkie i bolesne.- powiedziała cicho. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:24:45 | |
| -Bólu się nie boję, a życie bez celu... to właściwie nie życie. Zresztą znasz mnie nie od dziś. I... - zastanowił się na chwilę - dlaczego ci zależy, bym tam nie wracał? Dlaczego ci na mnie zależy? - sprecyzował. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:30:49 | |
| Jesteś moim przyjacielem.-powiedziała bardzo stanowczym tonem i rozglądnęła się po okolicy. A w życiu zawsze jest jakiś cel...Ty też na pewno go masz ale o nim nie wiesz.- zwróciła się do niego z tajemniczym uśmiechem na pysku. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:35:49 | |
| -To mam nadzieję, że się dowiem, i to w miarę szybko - spojrzał na nią zaniepokojony, czy wyłapała ukryty sens jego wypowiedzi - W każdym razie... nudzę się tu. Potrzebuję wyzwań - uniósł kącik warg w krzywym, zawadiackim uśmiechu. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:39:15 | |
| Skinęła pyskiem w dół klifu z dzikim błyskiem w oku. Tak, ona i jej nienormalne pomysły. Na dole jest piasek więc nic nam się nie stanie.-powiedziała i podeszła na skraj klifu patrząc na Cahira. | |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:39:37 | |
| Odpaliła zapalniczkę, podchodząc od tyłu do Solar Eclipse. Przybliżyła ogień doi ogona suki, szczerząc się, gdy ten zaczął się palić. To samo stało się z ogonem Cahira. Zaczęła już odchodzić, lecz zatrzymała się, odwróciła i pomachała psom łapką. Wydreptała, najwyraźniej radosna.
zt | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:42:51 | |
| Skoczył z klifu, wysoko w powietrze, znacznie wyżej, niż można było się spodziewać. Wylądował na stoku i zaczął pędzić w dół, nie dbając o kierunek. Znudzone mięśnie pchały go z niesamowitą siłą. Kochał tą prędkość i to, że zaraz zderzy się z przeciwnikiem. Przed oczami widział nie rzeczywistość, ale wspomnienia. Wyszczerzył kły, najeżył sierść i obniżył głowę. Sekundy dzieliły go od morderczego uderzenia... w nicość. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:48:43 | |
| Zrobiła wielkie oczy czując palący się ogon, szybko odepchnęła się tylnymi nogami od krawędzi klifu. Gdy już wylądowała zaczęła biec jak szalona w stronę wody, chcąc ugasić swoją płonącą kitę. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:53:41 | |
| Płomień na jego ogonie szybko wypalił się - po ostatniej wizycie w lochach futro tam było jeszcze krótkie i rzadkie - lecz on nie zwracał na to uwagi. Zwolnił trochę, spinając wszystkie mięśnie i skoczył znowu. Na jego drodze było wybrzeże i kamienie, tylko trochę wystające ponad wodę. Zaślepiony przez instynkt podążał wprost ku nim. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 18:58:47 | |
| Cahir stój! Tam są kamienie!-wydarła się w stronę psa i ruszyła za nim z wolna go doganiając. Jej sierść na ogonie spaliła się już prawie do połowy, lecz teraz się już tym nie przejmowała...przejmowała się Cahirem. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 19:03:22 | |
| Zatrzymał się gwałtownie i położył uszy po sobie. Instynkt podpowiadał mu, że ktoś zbliża się do niego w szybkim tempie. Paskudny uśmiech zakwitł na pysku. Zawrócił w miejscu i ruszył w kierunku Solar, warcząc cicho... i z zadowoleniem. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 19:06:45 | |
| A ta zaś przyśpieszyła, biegnąc w jego stronę. Ogień zatrzymał się w 3/4 ogona, pod wpływem wiatru jak i szybkości jej biegu. Uśmiechając się delikatnie biegła w jego stronę, nie zważając na nic. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 19:16:56 | |
| Wbił pazury w piasek, szukając oparcia. Odbił się mocno i runął na Solar zbijając ją barkiem z łap. Wylądował i odwrócił się błyskawicznie, cały czas warcząc głucho. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 19:19:47 | |
| Zaczęła się śmiać z nie wiadomo jakiego powodu. Śmiała się tak przez kilka minut. Śmiesznie warczysz.-powiedziała powstrzymując chwilowo śmiech. Spojrzała na niego od dołu i zaczęła próbować trzepnąć go w ucho łapą. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 19:22:50 | |
| Zamknął oczy i otrząsnął się. Kiedy je otworzył i zobaczył leżącą Solar, odwrócił się po raz kolejny i pognał przed siebie. Na skarpę... | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 21 Sie - 19:29:51 | |
| Ej!-krzyknęła za nim i momentalnie wstała. Szybkim truchtem, pobiegła za psem... | |
|
| |
Summer Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 351
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 11:04:14 | |
| Wywróciłam oczami. Podniosłam się powoli i wybiegłam truchcikiem za szczeniakiem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
|