Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+33
Cahir
Ava
Gwiazda
Saori
Chinook
Rooksha
Roxy
Missy
Sabithara
Joy
Hirashi
Erebus
Phantomore
Allusion
Agony
Corvus
Sehaine
Oscar
Harpia
Vesper
Venom
Cormercal
Tante
Solar Eclipse
Richiel
Ivonel
Solituda
Bloy
Remus
Devil Jin
Lysis
Luna
Rokita
37 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 18:55:39

- Jestem Zoya. - Powiedziała niepewnie, bojąc się skarcenia. Kiedy za dawnych czasów przedstawiała się innym, zawsze została skarcona. Bardzo się tego bała.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Registration date : 28/07/2009
Liczba postów : 200

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Left_bar_bleue60/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Empty_bar_bleue  (60/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 18:58:12

-Remus - odpowiedział goldence, przypatrując Jej się przez chwilę.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Registration date : 27/07/2009
Liczba postów : 141

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 18:58:35

-Dlaczego?-no i tego pytania się obawiała.Chciałam wrócić do mojego'rodzinnego'miejsca.Dowiedziałam się,że już nie istnieje.Ah..-westchnęła cicho.-Historia nie warta uwagi-dodała szybko uśmiechając się sztucznie.Akurat udawanie najlepiej jej nie wychodziło.Przeniosła wzrok na Zoyę.-Zoya?Fajnie imię-powiedziała spoglądając na goldenke kasztanowymi ślepiami.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Left_bar_bleue60/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Empty_bar_bleue  (60/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:00:29

-Przykre, na prawdę przykre. Moje rodzinne miejsce, a wlaściwie miejsca, w któych przevywałem... za żadne skarby nie chciałbym tam wrócić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:00:45

- Dziękuję. - Mruknęła cicho, ledwo dosłyszalnie. Skinęła krótko łbem ku Remusowi. Nagle zapiszczała cicho, lecz zaraz się opanowała, kiedy dotarło do niej, że ma towarzystwo. Zaczęła nerwowo pocierać swoją przednią łapę, a raczej ranę na niej z której ciągle kapała krew.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:02:55

-Nie można żyć ciągle wspomnieniami.Przywykłam do tego,że jestem zdana na siebie-wyszczerzyła się do amstafa.
Spojrzała znowu na Zoyę i dostrzegła krew.-Hej,jesteś ranna?-zapytała z zainteresowaniem zmieszanym z przejęciem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:07:05

Spojrzała zdezorientowana na Lysis. Początkowo nie wiedziała co powiedzieć. Zawahała się na chwilę.
- Nie, nie. To nic takiego. - Powiedziała przez zaciśnięte zęby. Próbowała sztucznie się uśmiechnąć, lecz jej to nie wychodziło. Nie umiała oszukiwać ani kłamać. I to ją zniszczyło.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:10:04

-Może to coś poważnego?Kurcze pech taki,że nie jestem z żadnego stada,medyków nie znam-westchnęła i spojrzała na jej łapę.-Nie jest złamana?-Medyk ze mnie żaden-położyła po sobie uszy ze zrezygnowaniem.-Dobrze by było to opatrzyć.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:10:37

-Masz rację, nie można. Była, minęła, nie chce mnie znać. Powinienem zająć się czymś pożytecznym a nie wiecznie się użalać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:12:30

- Proszę, nie przejmuj się. Nie powinnam w ogóle zbaczać w tą krainę. Nie znajdę tu miejsca, ani przyjaciół... Tylko narobię wam kłopotu. - Powiedziała, dość smutnym tonem. Użalanie się nad sobą, to było coś w jej stylu. Cofnęła się o kilka kroków.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:14:28

Nie przejął się słowami goldenki. Szybko podszedł do Niej.
-Możesz zgiąć łapę? - zapytał, nieco zbyt nerwowo.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:16:14

Spojrzała na Remusa.-Życie jest jedno i nie po to aby siedzieć w cieniu i użalać się nad sobą.-posłała mu lekki uśmiech.Pieprzona z niej marzycielka.
-Nie możesz tak mówić.Gwarantuje ci,że znajdziesz tu przyjaciół.Wiadomo,że we wszystkim są przeciwności,to miejsce ma wiele dobrych stron-uśmiechnęła się.Zdjęła z szyi zieloną chustę.-I tak mi się znudziła-pomyślała.Zaczęła oglądać łapę suczki.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:17:44

Znowu spuścił wzrok.
-Miałem swoją szansę. Swoje 'pięć minut'. Zmarnowałem, zepsułem to. Już nie dostanę drugiej szansy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:17:59

- Tak, ale to boli. - Powiedziała do Remusa. Spojrzała na to co wyrabia Lysis. Jej zieloną chustkę. Usiadła na zadku, wiedziała, że nie może teraz i tak już nic zrobić. Spojrzała z iskierką w oczach na Remusa i Lysis. Czyżby znalazła przyjaciół? Bratnią duszę? Za szybko jeszcze by mówić o takich rzeczach...
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:20:31

-Każdy popełnia błędy,nikt nie jest idealny.-powiedziła znów przenosząc wzrok na samca.Jeżeli coś się chcę i bardzo tego pragnie nie należy rezygnować po pierwszej czy drugiej nie udanej próbie.Też wiele rzeczy żałuje.
-Właśnie,możesz stawać na tą łapę-zapytała znowu spoglądajac na goldenkę.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:22:35

-Skoro możesz zgiąć, to chyba nie jest złamana. Wsadź ją do wody, może będzie trochę lepiej. Ja znam tylko jeden sposób na ból, ale nie za bardzo mogę Go w tej chwili praktykować.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:24:13

Wstała na tą łapę. Ciężar ciała był oparty teraz a przednich łapach. Jednak nie potrzebnie. Po chwili utrzymania równowagi legła na ziemi jak długa. Mogłaby teraz udawać małego, bezbronnego szczeniaka, który uczy się chodzić. Pokręciła przecząco łbem.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:26:58

-do usunęcia-

Ostatnio zmieniony przez Remus dnia Sro 29 Lip - 19:30:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:29:40

Podbiegła do niej.Chyba to nie jest zwykłe draśnięcie.Nawet jeśli jest złamana to nie wygląda to na poważne złamanie.Może to tylko zwichnięcie?Nie czekając podeszła do jakiegoś krzewu o naprawdę dużych liściach.Odgryzła dwa i pobiegła do rzeki.Zanurzyła owe liście w wodzie i 'złączyła' je w zębach.Sporo wody po drodze wyciekło.Obyła łapę suni.-Może trochę zaboleć.-powiedziała.Wylizała ranę,a łapę obwinęła mocno chustą na tyle by usztywnić ale nie krępując zginania.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:32:08

Przełknęła jeszcze głośniej ślinę i zamknęła oczy. Miała nadzieję, że teraz nie będzie tak jak tam. Że nie będą jej bili za każdy jej ruch, za każdy oddech. Zasyczała pod nosem, jednak po chwili przestała.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:32:32

Spojrzał na łapę, później na Lysis.
-Chciałbym potrafić robićtakie opatrunki. Musisz mnie kiedyś nauczyć - uśmiechnął się lekko.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:35:10

-Teraz powinno być lepiej.Po jutrze ta chusta nie powinna już być potrzebna.Czy to zrobiły ci jakieś psy?-zapytała
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:44:27

Pokręciła przecząco głową. Wiedziała, że ktoś w końcu zada to pytanie.
- Dziękuję. - Odparła z uśmiechem, który nie często gościł na jej pysku.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:47:21

-Nie będę wnikała,jeżeli nie chcesz to nie mów.Tutaj będziesz bezpieczna.Ludzka noga tu nie postanie,dopilnuje tego jeśli nawet...-wyszczerzyła się.-Oj,to nic wielkiego-zawstydziła się lekko na słowa psa.
Powrót do góry Go down
Remus
Wędrowiec
Wędrowiec
Remus

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 EmptySro 29 Lip - 19:48:43

-Ja już sobię pójdę - powiedział do suk i wyszedł, dość szybko.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 5 z 41Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)
» Rzeka. {Zakaz porywania}

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: