| Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
|
+20Kera Remus Khajiit Haruhiko Fatum Gremen Nina Fallen Saori Gooffy Dirnwod Gwiazda Eternal Dream Sahara Summer Chinook Cahir Oscar Chelsea Solar Eclipse 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 13:26:17 | |
| - Zostaw! - warknęła, gdy Summer ją złapała. - Nie masz prawa mnie dotykać! Wyciągnęła zapalniczkę i zbliżyła do ogona i brzucha suki, | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
Registration date : 18/08/2009 Liczba postów : 12
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 15:21:04 | |
| Błękitna suka doga szła zgrabym choć powolnym krokiem pojawiając się coraz bardziej na Lazurowym Klifie kiedy po chwili pojawiła się w całej okazałości. Rozejrzała się wokół po czym przysiadła gdzieś z boku obserwując innych. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 16:30:55 | |
| Westchnął cicho i pokręcił głową. Podszedł do krawędzi klifu i nastawił pysk ku morskiej bryzie. Przymknął oczy z zadowoleniem... | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 16:54:20 | |
| Odwróciła łeb w kierunku Malinoisa po czym skinęła mu powitalnie łbem. Omiotła go swoimi błekitnymi ślepiami po czym westchnęła cicho... | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 16:57:11 | |
| Otworzył oczy i uśmiechnął się kątem warg do nieznanej mu suki. Zaśmiał się w duchu i potrząsnął głową, wyraźnie w lepszym niż zazwyczaj humorze. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 17:39:05 | |
| Nie doczekawszy się jakiejkolwiek reakcji "co ostatnio jest normą..." dodał w myślach, zeskoczył niżej i zaczął spacerować powoli po piasku, ciesząc się spokojem i morskim powietrzem. Zaśmiał się pod nosem, przypomniawszy sobie dawniejsze przygody i swoich przyjaciół. | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 18:07:43 | |
| Obserwowała psa kątem oka po czym uśmiechnęła się pod nosem widząc ''odpowiedź'' psa. Zastrzygła uchem po czym podniosła się stając dumnie. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 18:11:44 | |
| Zatrzymał się gwałtownie - Witaj - rzucił pogodnie i zamilkł, widząc przed sobą lądującą właśnie mewę. Na jego pysku zakwitł paskudny uśmieszek, schylił łeb i zaczął się skradać w jej kierunku. Zostało mu już tylko parę kroków... | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 18:17:23 | |
| Odwróciła łeb w jego stronę patrząc spokojnie - Witaj nieznajomy - uśmiechnęła się pod nosem do niego. Stała spokojnie obserwując go. Nigdy nie bała się niczego...Zawsze czekała... | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 18:22:04 | |
| Warknął cicho i uniósł łapę, by zrobić następny krok. W tym momencie ptak poderwał się z ziemi i przeleciał nad jego głową. Cahir obrócił się w miejscu i podjął pościg za wciąż nabierającą wysokości zdobyczą. Po paruset metrach zrezygnowany wyhamował i powrócił na klif. -Cahir jestem - rzucił z lekkim uśmiechem, siadając na piasku. | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 18:28:01 | |
| Podeszła do niego stając na przeciwko po czym przysiadła. - Zwą mnie Eternal Dream - skinęła lekko z elegancją łbem po czym znów uśmiechnęła się. - Miło mi - | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 18:30:47 | |
| -Eternal Dream - powtórzył cicho - Ładnie. I nietypowo. - uśmiechnął się ponownie i zamerdał końcówką ogona - Nie spotkałem cię tu wcześniej. Jesteś tu nowa, czy to ja taki ślepy? - zaśmiał się. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Sro 19 Sie - 21:09:50 | |
| Przekręcił głowę, nie doczekawszy się odpowiedzi. Po dłuższej chwili zaczął rozglądać się dokoła, a w jego głowie kiełkował jakiś pomysł. Uśmiechnął się nieznacznie i położył blisko morskiej wody. Nudził się i czekał... | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 1:55:06 | |
| Patrzyła na niego wciąż błękitnymi ślepiami po czym odparła - Wzrok cię nie myli - uśmiechnęła się pod nosem. Pędzelek na końcu jej długiego ogona lekko zamerdał. Spojrzała na niego od góry do dołu. Tak...Z całą pewnością był wart zainteresowania jednak jak bardzo? | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 8:49:26 | |
| Podchwycił spojrzenie Eternal i wyszczerzył zęby w szerokim uśmiechu. Uniósł jedną brew, jakby chcąc o coś zapytać, jednak pokręcił tylko głową w milczeniu. Zerknął na poranne słońce, o tej porze jeszcze nie dokuczliwe, a zaraz potem na chłodny błękit morskich fal. Parsknął cichym, zagadkowym śmiechem... i zerwał się do biegu. Uwielbiał ścigać się z wiatrem. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:06:55 | |
| Wbiegła na klif tanecznym krokiem. Kiwnęła łbem psom na powitanie i zbiegła na plażę. Zobaczywszy Cahira, przyśpieszyła i skoczyła na niego, przewracając go. Caaahir!-wydarła się i zaczęła bawić się jego uchem. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:12:50 | |
| -Solar, jak mniemam - zaśmiał się i usiłował spod niej się wydostać - Miło cię widzieć - parsknął i obrócił się gwałtownie. Uśmiechnął się szeroko stojąc teraz nad nią i zamerdał ogonem. -Co u ciebie? | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:17:31 | |
| No ten nic. A u Ciebie?-spytała i próbowała dosięgnąć jego ucha łapą. Nie umiejąc się jednak ani wydostać ani dotknąć jego ucha, wskazała miejsce na plaży, gdzie leżał jej największy wróg...zeschnięta meduza, którą tu zostawiła. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:19:25 | |
| Spojrzał na meduzę, potem przeniósł wzrok na Solar i pokręcił głową z uśmiechem - U mnie... właściwie nic ciekawego. Załatwiałem pewne rodzinne sprawy ostatnio - posmutniał nieco i obrócił łeb. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:25:20 | |
| Złapała jego łeb i obróciła w swoją stronę, tak że patrzyła w jego oczy. Co się stało? Wiesz, że mi możesz wszystko powiedzieć...ale jeśli nie chcesz, to nie musisz. -powiedziała i puściła jego łeb. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:27:14 | |
| -Brata znalazłem - rzucił zza zaciśniętych zębów. Z jego gardła wydobyło się mimowolne warknięcie. - Kretyn. - pokręcił głową i westchnął - Nic, czym należałoby się przejmować - dodał. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:33:40 | |
| Zrobiła wielkie oczy i spojrzała na niego trochę dziwnie. A...czemu kretyn? I jak się nazywa? I od kiedy jest w tej krainie? I...i...i to już chyba wszystkie pytania.-powiedziała z wyszczerzem i wyturlała się spod niego. Usiadła na jeszcze zimnym piasku i spojrzała na wschodzące słońce. | |
|
| |
Summer Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 351
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:39:01 | |
| Odsunęłam się od Milvy na bezpieczną odległość pod drzewo. Położyłam się pod nim i obserwowałam poczynania szczeniaka. - uwaga - syknęłam cicho. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 10:45:08 | |
| Pomachała lekko łapką do Summer i pokazała łapką na miejsce obok siebie. Dawno z nią nie rozmawaiała, więc chciałaby odnowić starą znajomość z owczarzycą. | |
|
| |
Eternal Dream Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Czw 20 Sie - 13:24:51 | |
| Siedząc na piasku, przysłuchiwała się rozmowie. Poczuła się zignorowana...Oj, bo się humorek psuje...Warknęła pod nosem po czym spojrzała na nieznajome suki. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
|